2011. március 18., péntek

(6. fejezet) A bál...

A párbaj napján:
-Kedves gyerekek! Ma a tornateremben bál lesz, amiről már gondolom minden osztály tudomást szerezett az osztályfőnökénél. Ez egy jótékonysági bál, amire a lányok szép báliruhában a fiúk pedig öltönyben jöjjenek! Minden kedves tanulót szeretettel várunk! A DÖK-ös tanulókat várom az irodámba!-szólt a hangosbemondó.
-Jáááj...ez nem jó! Ma van a párbaj! Basszus...a ofő mondott valami ilyet csak mi éppen dumáltunk mint mindig....akkor most mi legyen?!-mondta aggódóan Leyla.
-A libák merre vannak?!-kérdezte Wendy.
-Ott vannak! Gyerünk oda egyeztetni!-mondta Kylie és odamentek az ellenség lányokhoz.
-Gondolom tudjátok hogy ma lenne a párbaj...De ma van a bál is. Szerintünk halasszuk el és ma bulizzunk egy jót.-ajánlotta Stella.
-Mi is így gondoltuk! Akkor egy hét múlva.-mondták a lányok.
-Na akkor hol készülődünk?! Ruhát honnan szerzünk ilyen rövid idő alatt?!-aggódott Stella.
-Efelől nyugi :)-mondta Cheryl.-Biztos forrás! Délután 2-re a pláza előtt.-mondta Cheryl.
Eljött a két óra. A lányok a plázánál találkoztak. Cheryl vezetésével elindultak valami eldugott kis helyre.
-Hát megérkeztünk! Ez itt a nagynéném báliruha boltja! Gyerünk be!-szólt és bementek.
Rengeteg csodaszép ruha volt ott. A lányoknak tátva maradt a szája.
-Hát sziasztok! szóval ti vagytok Cheryl barátnői! Gyertek kerítünk valami jó kis rucit nektek! Aztán megcsináljuk a hajatokat és ki is sminkelünk titeket. Pár barátnőm is besegít!-mondta Cheryl nagynénje.
Elkezdtek keresgélni. Hamar találtak ruhát mindenkinek. Aztán jött a smink és a haj. Nagyon sokat nevettek. Például egyszer elgurultak a hajcsavarók és azt kezdték el kergetni xDD
3 óra múlva készen lettek. A végeredmény csodás lett. Elindultak a bálba. Megérkeztek. Kiszálltak a kocsiból. Mindenki őket nézte. Már a srácok is ott voltak.
-Azta ez nem semmi csajok!! Ti lesztek a legszebbek!!-mondta Jake.-Persze a legeslegszebb az én Kyliem!-felkapta a lány és elkezdte pörgetni. Kylie csak sikoltozott:
-Tegyél le te majom! A végén még elejtessz!! Na nem hallod tegyél le azonnal!!! Csajok segítsetek már!-sikítozott Kylie.
-Hát csajszi... a te választásod! xD-nevettek a lányok és elindultak befelé.
-Na jó! De aztán tényleg tegyél már le!-mondta Kylie és megpuszilgatta-megölelgette a srácot. Ők is bementek. A fiúk felkérték őket táncolni. Ez nem olyan sznobparty hanem egy báliruhás bulizós zenés bál. Ahol nem keringőznek hanem rendesen táncolnak. Nagyon jól érezték magukat. Ám amilyen jókedvük volt, az hirtelen elszállt. Meglátták a libálat közeledni feléjük és látszott rajtuk hogy akarnak valamit. Megálltak előttük.
-Sziasztok! Ugye jó a buli?! Tetszik a zene?! És milyen jó a ruhátok!!-adták az álbókokat.
-Na jó ki vele mi a francot akartok!!!-mondta Stella dühösen.
-Nyugi cicalány! Nem akarunk mi semmit! Csak tényleg milyen szépek vagytok! Ó szia Ben! Hát te is itt vagy! Gyere már ide olyan rég láttalak. Mi történt azóta hogy szakítottunk?! Most ezekkel a kis butuskákkal nyomulsz?!-kavart be Jennie.
-Hogy mi?! Ben! Ez....áhh...-mondta Cheryl és kiviharzott a teremből.
Kinnt a folyosón sírva borult neki a falnak. Ben már ott volt mellette és rákezdett:
-Cheryl komolyan ne vedd amit ez mondott!! Én nem szeretem őt!!-mondta és próbált a lány szemébe nézni. De Cheryl nem engedte:
-Vedd le a kezed rólam! Hazudtál nekem! Amikor rosszul lettem azt mondtad szeretsz! Én is azt mondtam! Ez a bál lett volna a tökéletes alkalom hogy összejöjjünk!! Erre megtudom hogy te jártál azzal a kis...mégis mennyi ideig voltatok együtt...mi?!-kérdezte már vörös arccal Cheryl.
- Őőő...hát...e-e-egy év...-suttogta halkan Ben.
-MIVAN???!!!-üvöltött Cheryl. Te még ráadásul szeretted is őt!! SZERETTED!!! Nekem pedig azt mondtad hogy a kezdetektől fogva utálod!!! Hazudtál nekem!! Érted?! HAZUDTÁL!!!!!!!! Nincs miről beszélni tűnj el innen!!!-bőgött még hangosabban. Ben már alig bírta tartani nehogy összeessen.
-De az már rég volt!! Én már téged szeretlek!! Hallod!!?? Gyönyörű vagy! Ezt most csak azért hozta fel mert féltékeny rád!! Az!! Te ezerszer szebb vagy mint ő!!-simogatta meg az arcát Cherylnek aki már egy kicsit megnyugodott.
-Ez komoly?!-kérdezte halkan kisírt szemekkel.
-Igen. Na gyere állj föl mert felfázol! Gyerünk be! Na megnyugodtál?!-ölelte meg Cherylt.
Kézen fogták egymást és visszamentek. Bent a helyzet még rosszabb volt. A két lánycsapat majdnem egymásnak ugrott már.
-Na idefigyelj te méhkirálynő! Engem te ne beszéljél ki a hátam mögött mert azt rohadtul utálom! A másik: te lehet hogy jártál Bennel, de az régen volt! Mostmár tudod mást szeret. Te keress magadnak egy olyan balekot aki elhallgatja a kényeskedésedet mert én már marhára unom! Meg ha azt hiszed hogy jobb vagy nálunk akkor be is kell bizonyítanod! Egyetlen-egy valamiben nyerhetsz ellenünk...az pedig a nagyképűség és a lenézés!! Úgyhogy menj innen, mert én ma bulizni szeretnék!-lökte végül félre Cheryl Jenniet.
Jennie erre fogott egy pohár vizet és leöntötte vele Cherylt. Ő megfordul. De egyszer csak Stella nekimegy Jennienek. Leteperi a földre és ott ül rajta.
-Ha még egyszer a barátnőim közelében látlak...én esküszöm hogy megütlek de te onnan nem állsz fel!!!!-mondta a szemébe Stella. Lassan leszállt Jennieről. Ő is leporolta magát ám egyszer csak még egy meglepetés: Kylie és Leyla két nagy pohár vízzel nyakon öntik.
-Visszanyal a fagyi!-nevettek a csurom vizes lányon.
-Na gyerünk bulizzunk!-és elmentek a lányok és a fiúk is.
-Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!-sikított Jennie.-Ezt még megbánjátok egytől egyig!!!!!!! Hé gyerünk a mosdóba!!! Gyerünk már!!-lökdöste az előtte álló barátnőit...........


Cheryl

Stella

Kylie

Wendy


Leyla










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése